3 st Filmer

Igår kväll/natt när jag och Matilda sov hos Sanna hyrde vi tre filmer. Allt för min syster, Äntilgen midsommar och Hachiko. Allt för min syster var verkligen sorglig men konstigt nog grät jag inte ett dugg. (Vad är der för fel på mina tårkanaler? När vi var på midnattsvisningen grät jag floder till Twilight och New moon :O ) 
Fast man visste redan från början att systern (kommer inte ihåg vad hon hette) skulle dö. Jag brukar mest grina om det händer något sorgligt som man inte är beredd på...

Äntligen midsommar har jag inte så mycket att säga om, och det är inte precis en bra film som jag rekomenderar. Tvärtom! Hachiko var inte den bästa filmen jag har sett men den var helt okej. Fast en sak som varlite konstig var att hunden hette Hachi men filmen heter Hachiko. Någon som vet varför? Har jag missuppfattat något? ;)

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0