Titta vad som låg i bervlådan när jag kom hem!

Idag var det som sagt första dagen i skolan. Jag har inte så mycket att säga om den, vi pratade lite om rosabussarna-resan som vi ska göra m.m... När jag kom hem åkte jag och Matilda ner för att köpa present till Lovisa samt för att hämta ut mina bilder, (som dock inte hade kommit, de kommer på onsdag)... Men till saken, idag fick jag min Twilight deluxe dvd. Jag vet att den kom ut typ 2008 och att ni kanske tycker att jag är "efter" men det gör inte mig något. Huvudsaken är att jag fick den! Vad man mer fick än extra mycket extramaterial står nedanför bilden.

Sen ängnade jag en lite del utav eftermiddagen till att skriva konfirmations-tackkort, som ni inte kommer att få se på bild på grund av: 1. Min fula handstil. 2. Kortet på mig är också jätte fult!


Förutom DVDerna följde det även med klistermärken, vykort, kort med Bella. Edward och Jacob. New moon poster. Förlåt för dålig bild... ;)

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0