Dag 2


Första gången denna design visas för någon, är det inte värt en applåd?

Därför bloggar jag:
Det började för mig (precis som för många andra) med att min kusin Ida, visade mig sin egen Elins och Lisas blogg (då Lisa bloggade på blogg.se). Detta var någon gång i början av 2008. Då visste jag inte så mycket om bloggar och det var i princip Idas och Elins bloggar jag läste. Eller jag vet inte om jag läste Elins blogg så mycket. För det mesta kollade jag på bilderna och kunde inte förstå hur någon kunde vara så duktig på att fotografera/illustrera/rita.

Det var sedan när det började bli lite mer "populärt" att blogga som jag startade denna blogg. Den 27 november 2009. (Jag kollade vilket datum jag laddade upp den första bilden.) Då var det mest för att jag var nyfiken på det här med bloggdesign. Hur gjorde man? Den designen jag gjorde då (den på bilden) var hellt uppbyggd av designadinblogg.se's instruktioner. Men man måste ju börja någonstans. Då skrev jag ingenting, och det var inte heller någon som visste om den. Senare fick någon av mina vänner veta det, men annars var det bara jag.

Efter att ha gjorde den där "avancerade" designen så hände det inte så mycket med bloggen. Det var senare i Maj 2010 jag började blogga på riktigt eftersom att det då var väldigt många av mina vänner som bloggade och för att jag tyckte att det verkade kul. Nu, ca 7-8 månade senare tycker jag att det är lika kul som när jag började!
Oj, det blev visst lite föör långt...
På tal om att blogga, jag hade besöks-rekord igår, kul!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

matilda

jättefin blogg!

2010-12-05 09:47:36 http://matildalundell.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0