Dag 7


Mina favoritbloggar.

Det är oftast tre saker som ska finnas med i en blogg för att jag ska gilla den, fina bilder, snygg design och bra/intressant text. Jag läser ingen av "storbloggarna" längre. Jag har faktisk aldrig gjort det. Bloggar som Kissies, Dessies och Pow har jag aldrig läst. Visst jag har varit inne på deras bloggar någon gång. Men jag har aldrig följt bloggarna. Jag finner dom inte intressanta. Den enda av "storbloggarna" som jag har läst regelbundet var Kenzas. Men i sommras slutade jag läsa ett tag och efter det har jag inte gått tillbaka till bloggen. Den enda bloggen jag läser nu som man kan kalla "stor" är Elin/nevnarien som jag skrev lite om här!

Annars gillar jag oftast mindre bloggar, dom känns ofta mer personliga. Som t.ex Anna och Sofias bloggar. Deras bloggar är fulla med vackra inspirerande bilder! Det är sådana bloggar jag gillar! En annan favorit blogg är Lisas blogg. Tyvärr så slutade hon att blogga för ett tag sedan. Väldigt synd tycker jag. Hon skrev så bra, ni vet sådär så man känner igen sig... Sedan gillar jag även Lisa Olssons och Ebbas bloggar. Super fina bilder och bra och rolig text. Andra bloggar jag läser hittar ni i menyn. Det var det, sju dagar är avklarade lite synd faktisk. Det här var ju kul!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

D A H L È N

Ska absolut kolla in några, är som du..gillar de små guldkornen ist för dom stora som lätt blir tråkiga.

2010-12-11 21:32:58 http://carolinedahlen.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0