Until he came along

Tänkte tipsa om en super bra Twilight-Fanfic. Fanfic är (om jag har förstått det rätt) som en berättelse/novell/vad man nu ska kalla det med inspiration av/fortsättning på en film/bok. Denna fanfic vars namn är "Until he came along" handlar om Bella Swan, men det är inte riktigt samma historia som Twilight. Bella bodde i Forks med sin pappa Charlie under sin uppväxt eftersom att hennes mamma dog när hon var tre år. Just nu bor hon i New York där även hennes vänner Angela och Alice bor o.s.v.

Som ni märker/kommer att märka så "är" det Twilight fast med en liten "Twist"! ;) Många av karaktärerna från Twilight och vissa händelser är också med i Fanficen! För er som tror att den är på svenska är svaret nej, den är på engelska. Men ge den en chans ändå! Klicka här för att komma till alla kapitel. Än är inte alla 7 kapitel färdigskrivna men två finns att läsa.

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0