Dagens höjdpunkt!

Bildkälla Jag har ingen bild på bilen, så jag tog en fin bild från min Inspirations-mapp.

Jag är bara tvungen att berätta om när vi åkte med Magnus (spanska läraren) till Ica på lunchen för att köpa ingredienser till hemkunskapen. Det började med att jag och Jonna inte orkade gå upp till skolan efter maten (Vi äter på en restaurang en bit bort från skolan) eftersom att det var så kallt, runt 18 grader! Så vi frågade Magnus om vi fick följa med han och handla. Senare ville Tilda också följa med.

Nu kommer det roliga. Jo, det är så att Magnus har världens äldsta och fulaste bil. Det finns bara två dörrar och för att komma in i baksätet måste man dra fram fram-sätet. I baksätet finns det inte tre säten, det finns två. I mitten sitter det av någon anledning en kattbur, som magnus skämtade om att han skulle lägga sitt barn i. "Det är ju mycket billigare än en bilbarnstol". Det finns ingen CD-spelare men en kassettbandspelare. Men grejen är att, kassettbandet (med något dåligt gammalt punk-band) sitter fast. Så samma låt spelas om och om igen. Sedan har han även lagat handtaget till handskfackmed hjälp av en glasspinne och ståltråd. Hahahaha, jag dööör! Det + själva hemkunskapen var verkligen dagens höjdpunkt!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0