Dear love...

För länge sedan på blogg.se's första sida var det ett inlägg om en portmonä som såg ut som ett brev/vykort. Jag älskade det så fort jag såg det! Men (om jag minns rätt) det fanns tydligen bara i vissa utvalda butiker runt om i Sverige och det är inte så stor chans att det är en av de H&M jag handlar på... Så jag gav upp hoppet om att hitta det (Hahah, gud vad fult det där lät!)

När vi var i Gävle för  några veckor sedan så hittade jag den! Jag "slö-kollade" bland smyckerna och sen ligger den bara där och ropar på mig! Det var den sista kvar! Gissa om jag belv glad?! Om jag inte minns fel så fanns det med olika motiv än de som jag köpte med palmer, men eftersom att det som sagt var det sista kvar så hade jag inte så mycket att välja mellan. Men jag älskar den ändå! ♥Synd bara att det redan var skrivet på baksidan för annars kunde man skrivit dit sin egen. (Utifall att man skulle tappa bort den...) 

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

anja

cool! :)

2010-07-11 14:26:52Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0