Resan till Gävle

OBSERVERA ATT DET HÄR KOMMER BLI ETT VÄLDIGT LÅNGT INLÄGG!

Dagen började med att vi vaknade (ganska självklart) och sen gjorde vi oss i ordning, åt frukost, blablabla och sen slängde jag in ett snabbt inlägg här på bloggen. 12:10 gick tåget från stationen. Har inte så mycket att skriva om resan. Vi pratade om lite om filmen, åt lunch (mamma hade gjort världens godaste sallad) o.s.v. När vi kom fram till Gävle blev det shopping (visar vad jag köpte i ett annat inlägg) och sen vid 5 blev det middag. Jag åt sushi och matilda och Linn åt pizza. Jag lurade i Linn inlagd ingefära, haha!

Sen begav vi oss till bion. Tjejen som satt i kassa frågade om vårat nummer (man behövde tydligen det för att hämta ut biljetten) jag visste inte vilket nummer mamma hade skrivit in så jag testade först med hem-nummret men det gick inte så jag testade med mitt och mammas mobilnummer. Det funkade inte heller!! Men sen kom jag på att jag hade skrivit ut bekreftelsen som vi fick när vi hade betalat och då visade det sig att hon bara behövde mammas bankkort (som jag hade med mig) och då såg hon att vi hade betalat och vi fick våra biljetter. Haha jag fick "lite" panik där...

När vi kom upp så gick vi en vampyr-tipsrunda. Hehe, det gick inte så bra för oss. Sen var det insläpp och vi fick popcorn och valfri läsk som ingick i priset. Först kollade vi på Twilight. Av alla gånger jag har sett Twilight (och det är vääldigt många) har jag bara gråtit en gång. Det var den första gången jag såg den. Och jag vet inte ens om man kan räkna de som gråta, för det var bara några tårar ner för kinden. Men den här gången grinade jag hur många gånger och hur mycket som helst!

När Twilight var slut blev det paus och vi fick macka och saft. Det var faktiskt jätte gott! Såklart var alla kissnödiga när det var paus och toaköerna blev huuur långa som helst!

Sen var det dags för New moon, där blev det skratt men mest blev det floder av tårar, för det mesta inte för att det var sorgligt utan för att det var så fint! ♥ Sen blev det paus igen och eftr pausen var det prisutdelning. De (fyra om jag inte minns fel) som hade svarat rätt på tipsrundan fick priser. De som "ledarna" (som förövrigt var jätte bra och roliga) valde ut som fick svara på Twilight-frågor vann också priser, om man svarade rätt. Priserna var bland annat: Väskor, affischer, T-shirtar m.m. På slutet blev det väsk regn och jag var ca 3 dm från att få en Eclipse-väska. Men det insåg jag inte för än det var försent!

Sen kom det vi alla hade länktat efter: ECLIPSE! Filmen var hur bra som heelst förutom två små saker som jag störde mig mycket på:

* Victoria, eller Bryce Dallas Howard som hon heter egentligen. När man såg henne, speciellt då hon kommer till Edward och Bella på berget, så var det inte Victoria som stod där. Det var någon anna person med rött hår. Varför, varför varfööör bytte Summit ut Rachelle! (Hon som spelar Victoria i Twilight och New moon)

* Edwards/Roberts hår! Seriöst! Jag kunde ha gjort det bättre själv! Det är ju heeeelt platt och hänger ner för pannan! Precis som jag skrev här! (Där ni även kan se en gämförelse mellan filmerna.) Vad hade de för hårstylister när de filmade egentligen!? Håret, förstörde faktiskt filmen en aning. På tal om det så var Bella/Kristens peruk inte så hemsk. Kanske för att jag hade fullt upp att tänka på hur fult Edwards/Roberts hår var...


Sen var det vissa sener som man önskade att hade varit annorlunda och sen tycker jag att allt gick så fort fram i filmen. Det hade inte skadat om den hade varit en eller i alla fall en halv timme längre.

Föresten det var en tjej på bion som hade samma klänning som bella har på sin födelsedags-fest i New moon. Jätte fin var den! Jag har ingen egen bild, men såhär (<--länk) ser den ut!

Phuu, det blev ett långt inlägg...

BILDER KOMMER I ETT SENARE INLÄGG!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

L I N N ♥

Tack för kvällen! :D

♥ ♥ ♥

2010-07-04 21:55:14 http://liinnmagnusson.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0