"Every rose has its thorn...."

Jag måste var den största icke-musiklyssnande personen i.... Världen! (?) Det är inte det att jag inte gillar musik. Jag kommer mig aldrig för att lyssna på musik. Alla (eller i alla fall de flesta) säger alltid: Jag kan inte leeeeeva utan musik... Och sen står jag där och tänker, ehh jag kan. Haha!

Men i alla fall. När jag var hos Anja i början av veckan spelade Moa en massa Miley Cyrus låtar (såklart). Det var en mening som fastnade i huvudet när jag hörde låten "Every rose has its thorn" och det var just "every rose has its thorn". Jag vet inte varför, men jag vet att jag tycker att meningen är så fin..

Idag bilder det inte någon bloggning för än i kväll kanske. Jag ska på släktträff.Jag hinner inte lägga uppp någon ny bild så der får bli en bild i repris...

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0