Borta bra men hemma bäst!

I går kom vi hem från Konfa-lägret. Jag orkade inte skriva något då, eftersom att vi kom hem vid 8 och sen var min kusin och hennes föräldrar här också. 

Lägret har verkligen varit jätte kul! Jag älskar min Konfirmationsgrupp! I stort sett har våra dagar bestått utav, mat, bön, Lektion med Jan-Anders om Gud, fika, prat, spökhistorier, mer fika, sova med mera! Jag + några andra badade även för första gången i år. Det var faktiskt jätte varmt! Vi cyklade även 3 mil sammanlagt. I tisdags cyklade vi från församligsgården till Tallåsen ca 12 på natten i reflexvästar (Hahaha). Vilket är ungefär en mil, och den sträckan cyklade vi även på onsdag fram och tillbaka.

Jag trodde verkligen inte att lägret skulle vara så roligt. Även fast min kompis Linn berättade att det var jätte kul. Och även fast det var tråkigt att lära sig om gud och de innan lägret såg hon det bara positivt på sin Konfirmation. Trodde jag inte att det skulle vara här roligt! Alla ni som ska/funderar på Konfirmera er nästa år, GÖR DET! Ni kommer inte att ångra er!

Igår hade vi invigning av Frälsasar kransen. Det var faktiskt också roligt, även fast jag gjorde lite fel och var lite nervös... Idag gjorde vi "Konfirmations-test". Det vill säga att vi visade vad vi kunde om gud, Jesus O.S.V och berättade det för ledarna och Randy, Johan och Jan-Anders. Det gick också bra, förutom några små saker. :D Och i morgon är själva Konfirmationen i Kyrkan.

Förresten. På första dagen av lägret var vi i Sala silvergruva (Våran guide var en dregglande galning) och så hälsade vi på hon nunnorna. Som jag inte har någon Bild på. Jag köpte även en ny berlock till mitt Bella armband som jag tappade för ett tag sedan.

Undra om någon kommer att orka läsa detta...


Inte den bästa bilden, men det var ganska svårt att knäppa kort och cykla samtidigt!


Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

.

Varför skriver du "majasbilder.blogg.se" på dina bilder för? Kan inte du sluta skriva de för att jag tycker att bilerna blir dåliga om du gör så. De kanske bra för dig men man vill ju kunna se hela bilden utan att de står en text på varenda bild du har! SÅ kan du ta bort de? :)

2010-06-20 12:29:57
L I N N

Vilka härliga bilder! :D

<33

2010-06-21 11:54:14 http://liinnmagnusson.blogg.se/
anja

haha, på bilden på min rygg ser jag ut som en kille ;o

2010-06-25 09:31:02Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0