Nev mon!!

Vid tolv idag åt jag Lunch på Rosehills med mormor, mamma, Lovisa. Matilda + Kusiner. Gott! När jag kom hem låg det ett rött "kartong-brev" på bordet. Gissa vad det var i? Jo, min New Moon DVD. Jag vet att det var länge sedan den släpptes, men jag har beställt en special DVD. D.v.s att det är tre dvder i stället för en. En DVD med själva fimen och två med extramaterial (mer extramaterial än på den vanliga. Det var därför den kom senare). 

Vid fyra ungefär åkte jag, Lovisa, mamma och Matilda till Delsbo för att plocka midsommarblommor (vi gör det varje år). Eller Matilda satt i bilen, eftersom att hon har varit hos tandläkaren och opererat en tand. :( Nu ska jag ta och kolla på New Moon. PS. Jag har inte stavat fel i rubriken, jag tyckte bara att det såg roligare ut sådär!
Jag vet att pappret är lite skrynkligt och att kameran speglas i plasten, men det gör väl inget? :)

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0