Teknik?

Hej, nu har jag fixat menyn, det var bara lite fel men Padding och Margin... Sen ska jag bara fixa så att texten inte är centrerad, eller så får det vara som det är för det blev ganska bra ändå... Vi får se...

Förresten är inte örtsalt hur gott som helst? Jag älskar det, jag har det på allt, eller i alla fall på sallad, gurk/tomat-mackor och omeltt. Jag åt omelett idag för er som är intresserad (ingen). Mumms!

Idag fick vi våra betyg... Det var väldigt tidigt (vi slutade i onsdags). Betygen skulle få till Jullovet kom typ i slutet av Januari eller något sådant. Men i alla fall så fick jag bara två G. Ett i musik (vi har inte haft någon musik den här terminen) och ett i Idrott (eftersom att jag inte han göra någon/glömde bort att göra ledaruppgift) Plus ett MVG i Teknik! (?) Det där MGVet blev jag väldigt förvånad över, jag kommer inte ens ihåg vad vi gjorde i Teknik... Någon annan som gör det? Haha, jag som hade satsat på MVG i Svenska! I resten av ämnena fick jag VG.

OBS: Det här inlägget skulle kommit ut igår men det blev något fel med datorn så den startar inte och det gör den inte nu heller. (Nu är jag inne på Anjas dator) Det blir nog ingen bloggning framöver tills datorn är lagad...En bild i repris...

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0