Ben & Jerry's

Som jag berättade i måndags så var det den person som var på skolan och berättade sagor för oss. Peter hette han. Förutom att han berättade en saga för oss fick vi även göra några små övningar. Bland annat så var vi uppdelade i grupper (tre i varje) och sen skulle man improvisera en saga. Först bestämde man vem som skulle vara 1, 2 och 3. Sen sa 2an och 3an en sak och en figur. Sen började 1an att berätta en saga (improviserat) om saken och figuren som 2an och 3an hade bestämt innan. Efter en minut bytte man om 2an fortsatte på sagan, och sen avslutade 3an sagan.

Haha, det blev visst lite långt...
Men till saken, de som ville fick berätta en saga för 6åringarna - 3orna. Först var vi lite tveksamma, och det var inte så många som ville vara med. Men då sa han: De som är med får glass! Och då var det några till som ville vara med.( hahaha!) Sen idag efter att vi hade berättat sagorna kom Peter med en hel kasse med B&J! (9 st!) Alltså en B&J till oss var! Haha, gissa om de som inte hade berättat sagor blev avundsjuka?!
Tog bilden från FB, det kommer fler bilder sedan!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

Sofie- Amor vincit omnia

åh vad gott :)

2010-05-18 18:32:50 http://sofieomnell.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0