Dagen 9/5-10

Hej och förlåt att jag inte har bloggat men jag har inte hunnit. Igår var jag och Matilda med Linn hela dagen och det blev inte så mycket med datorn då. Sen på kvällen var jag på middag med resten av familjen hos några vänner och idag har jag varit med Anja. Vi skulle egentligen ut och springa men det blev inte eftersom att hon var lite förkyld... Så nu väntar jag bara på att hon ska komma hit så hittar vi väl på något annat. ;)
Men vad har vi här, en bild som inte är full med min bloggadress :O Jag vet, ni är chockade!! haha, skämt åsido ;) Anledningen till att jag inte har proppat bilden full med mitt namn är inte för att en person sa att "man kan inte ens se vad det är på bilden" (inget illa menat). För det kunde man väl? Se bilden alltså?
När jag höll på att lägga till mitt namn i bilderna till förra inlägget så sa jag och Linn, oj det där blev visst lite för många men då hade jag gjort så på nästa alla så då gjorde jag på resten också. När jag var färdig såg jag att det blev visst några fler namn än vad jag hade tänkt. Men jag orkade inte ta bort dem så det fick vara så och tänkte att egentligen så behöver jag inte ha så många namn det räcker ju med ett...

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

isabelleg

roligt att du skriver ett helt inlägg åt mig och ägnar tiden åt de! tar de som en komplimang :) inget illa menat

2010-05-09 17:38:07 http://isabelleg.blogg.se/
isabelleg

svar: nej herregud jag tog verkligen inte illa upp. tyckte det var lite roligt att du orkade slösa tid och skriva ett inlägg om min åsikt haha :)

2010-05-09 21:03:51 http://isabelleg.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0