Breaking Dawn Shackpjäser

Bildkälla

En sak som jag la märke till när jag kollade på några bilder från inspelningen av Breaking Dawn igår, var att på bilderna då Bella och Edward spelar shack är shackpjäserna samma som de på omslaget av boken! Jag tycker att det är kul när de lägger till sådana små detaljer. De gjorde ju samma sak i Twilight (när Edward/Rob håller äpplet i händerna som på bokomslaget), synd att de inte gjorde det med New moon och Eclipse. Det hade varit en kul grej... Fast shackpjäserna var i och för sig också med i Twilight, som ni kan se på bilden. Är det bara jag som har lagt märke till det?

PS.
När jag letade efter bilderna från Twilight filmen hittade jag en sida där någon tydligen hade roat sig med att "printscreena" hela Twilight. Kul? Nja, troligen inte men bra för mig!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

nora ^^

Ååååh vilken underbar bloggg inehåller allt jag älskar personliga bilder roliga saker och twilight stuff grym blogg bruden :D <3 Den här ska jag följa tack för ett bra bloggande :)

2010-11-15 11:35:37 http://tigertassen.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0