3 böcker


Dessa böcker ligger nu på mitt nattduksbord: Om jag kunde drömma.Boken är som ni ser väldigt sliten. Jag har inte så mycket att säga om den eller förklara vad den handlar om. Alla har väl redan läst böckerna i serien? Till dig som inte har gjort det: LÄS DEN! Dock tycker jag att böckerna i serien är bäst på engelska.

En flicka som kallas Alice. En super bra bok som handlar om en liten flicka som har bott i skogen hela sitt liv. Flickan kan inte prata och "morrar" om någon kommer nära henne. Julia som är barnpsykiater försöker att få Alice att bli normal igen...o.s.v.. Jag är inte bra på att förklara men boken är som sagt jätte bra! 

Den tredje boken heter Mer än ögat ser. Den handlar om Aislinn som kan se alver och sendan vill alvkungen att hon ska bli den nya sommardrottningen (haha, det där låter som någon prinsess-saga man läste när man var liten), men det vil inte Aislinn och blablabla. Inte den bästa bok jag har läst men den var okej.

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

keela

kul att du gillar den :)

2010-11-02 22:51:41 http://keeela.blogg.se/Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0