Snart är det slut...

Jag kom precis att tänka på att snart är Twilight slut... Dom håller just nu på för fullt att spela in Breaking Dawn. Hur kunde det gå så fort? Var det inte nyss man längtade tills att New moon skulle komma ut på bio? Fast det är i och för sig ca ett år innan den första filmen kommer ut, och sedan tar det ju ännu ett tag innan den andra delen kommer ut också...Men ändå...

Jag slår vad om att jag kommer att gråta floder när filmerna är slut, det är faktiskt sorgligt.
Jag kommer sakna den där känslan när man nervöst sitter i biosalongen och väntar på att filmen ska börja. Eller när man räknar månaderna tills datumet då filmen släpps på DVD!
Jag vill inte att det ska ta slut, fast jag vill ju ändå se resultatet av filmerna. Det är som när man läste den sista boken i serien (Så länge vi båda andas/Breaking dawn). Man ville veta vad som hände men ändå ville man inte ta slut. Så man försökte att läsa så lite som möjligt, men det var såklart omöjligt!
Bildkälla

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0