Photoshop

Kl 1 idag hade vi elevens val, jag hade Photoshop. Vi fick mest testa lite saker själv kolla på moderskeppets videor och lära oss lite från dem. Läraren kunde inte så mycket själv, men eftersom det var så många som ville ha Photoshop på elevens val förut så hade de lagt till det ändå. Om det var något man inte visste (som även läraren inte visste) hur man gjorde så kunde man fråga någon annan i gruppen som kunde (SANNA!) om hjälp.

Jag är inte så duktig på PS men jag förstår lite eftersom att jag har använt det lite förut... Men men, till saken. Jag hittade en video på moderskeppet där dom visade hur man gjorde sotade ögon i PS, så jag gjorde ett försök. Det kanske inte blev det bästa men det var ju faktiskt första gången ;) Jag la även till lite färg på läpparna och ändrade ögonfärgen lite.
FÖRE/EFTER

VAD TYCKS?

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

simone

okej, åååh jag är avis för det! Men jag kan ta bilderna när ni kommer hem, du kanske kan ta med din usb/hårdisk eller var du nu har dom, till skolan ?! Ha de så braaa i Grekland, avundsjuk tjej till 210% här, hälsa matilda! Kramis :)

2010-09-18 15:30:53 http://gmz.blogg.se/
Joseé

Fin blogg :)

2010-09-18 15:56:51 http://josee.webblogg.se/
A L M A S F O T O ♥

snyggt!

sv; Ja, du får försöka en annan gång! :)

2010-09-18 16:34:33 http://HTTP://ALMASFOTO.BLOGG.SE
Viktor

Roligt att se att du lär dig mer :)

2010-10-02 21:29:09 http://viktorbijlenga.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0