Dubbelexponerad film


Bilderna är fotograferade av Amanda, www.limeamanda.blogg.se

Jag är väldigt sugen på att köpa en till analog systemkamera efter att ha läst Amandas inlägg (som numera är en utav mina favoritbloggar) om hur man dubbelexponerad film. Själva "effekten" som man får går lätt att fixa i de flesta redigerings-program, men det som jag gillar med dubbelexponeringen är man inte har en aning om hur resultatet kommer att bli. Precis som när man tar själva bilden.


Jag har som ni vet redan en analog Canon, men problemet med den är att den inte går att dubbelexponera p.g.a.. av att den har automatisk tillbakaspolning (om jag har förstått det rätt. Vilket det inte skulle förvåna mig om jag inte har...). Jag har kollat runt lite på blocket bland annat och hittat en fin-fin kamera med 1,7 objektiv för 400kr! Men hmm, vi får se hur jag gör...


Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0