I LOVE YOU/I WAS YOUNG


(Nästan) samma bild men olika texter. Den första har jag visat innan men den andra är ny. Vilken gillar ni mest? Jag gillar båda bilderna på olika sätt, men ändå tror jag att jag måste säga att 1:an är min favorit.

Hur som helst, gissa hur arg jag blev på mig själv när jag upptäckte att extrapriset på ringen - En silvrig dubbelring som jag länge suktat efter och som nu kostade 58 kr istället för 129 kr, tydligen inte gällde när jag skulle beställa. (Även fast det stod att det skulle göra det). Och gissa hur glad jag blev när jag upptäckte att Items by Johanna sålde exakt samma ring För 50 kr! (ord. pris 150 kr) Idag kostar den dock av någon anledning 55 kr, men det är ändå ett kap! Klicka här för att komma till erbjudandet! Tips, tips, tips!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0