Svar på kommentar

lisa om En ring, två redigeringar:
vilket pgr redigerar du dina bilder i?
dem är grymt cool annorlunda.. ;)

SVAR: Tack så mycket! Jag redigerar mina bilder i Pixelmator. På min skola får varje elev en varsin macbook. (Dock får eleverna som börjar nu en Ipad istället...) Vi får en massa program installerade i datorn när vi får den, däribland programmet Pixelmator. Pixelmator är som en förenklad version av PS. Dock finns det inte till PC (som jag antar att du liksom större delen av alla datoranvändare använder) men Gimp är ett liknande program som finns till både till PC och Mac. Googla på t.ex. "Gimp svenska" för att ladda ner det. Ja, det är gratis. Jag använder det själv på PC'n hemma.

Angående bilderna så är de inte så mycket redigerade alls. Jag ändrade ljuset lite och sedan gjorde jag bilden svartvit. Förutom på den första bilden då jag lät stenen på ringen vara i färg. Sedan så tonade jag även in en bild på en spetsgardin i den andra bilden. ;)

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

lisa

Tack så mycket! ska försöka göra något liknande hemma... xd

2011-02-02 17:54:08Läs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0