KEEP CALM

Bilden är som ni ser hittad via twifans.

Hallooj hallooj, skepp och hoj! Denna skoldag har varit den roligaste på länge, i alla fall Engelska och Spanska lektionerna. Det roliga började med att vi fick en vikarie i engelskan. En kille (eller ska man kanske säga en man?) vid namn Jeff Sparrow från USA. Jag vill också heta Sparrow i efternamn och funderar starkt på att gifta mig med hans son i fyran. Hahah, skämt åsido. Jag har ingen aning om han ska fortsätta att vikariera för våran engelskalärare men det hoppas jag. Det är ju en enorm chans att bli bättre på att prata engelska.

Nästa lektion var spanska då vi fick i uppgift att översätta en låttext som våran lärare Magnus hade valt ut till oss. Alla fick en vers var, jag och Simone fick dock en liten *host* annorlunda text. Det var inte bara vi som blev förvånade över orden, även han. Haha, det bästa var hans röda ansikte.

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

finepouline design

sv: Om man sätter den på rätt ställe på örat (bilden!) så åker den inte ner utan sitter perfekt hela dagen :)

2011-03-30 21:19:35 http://finepouline.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0