I know what you are


Bara för att Linns (och Olovs) linser var coola...

Våran kvällsföreställning blev inställd. Men en föreställningn för skolan han vi i alla fall med, och den gick - med några få undantag, bra. (Enligt mig). Hur och varför kvällsföreställningen blev inställd är inget jag tänker gå in på närmare här, men sjävklart är det tråkigt. Vi som har jobbat så mycket med teatern och egentligen skulle behöva ännu en vecka till för att allt skulle sitta perfekt. Men det gör ingenting. Det gör ingenting att någon sa en repilk fel, missade den, eller fick säga om den ett par gånger. Felen spelar ingen roll.

Men något som jag kommer att sakna är stämningen. Alla förberedelser, repetitioner, när vi inför första föreställningen stod i kulisserna och var så nervös att vi knappt kunde stå upp. Ja, det var jobbigt då, men efter föreställningen (trotts misstagen) kändes det jätte bra. Och då är inte jag en utav de personer som gillar att spela teater. Jag har alltid hatat det fram tills nu. Jag menar inte att jag skulle vilja jobba med skådespeleri i framtiden, men som sagt, själva stämningen och allt runt omkring är något jag gärna upplever igen. 

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0