Dagar


Canon AE-1

Diskuterar och funderar länge med en fin vän vad det är andra människor egentligen ser som är så underhållande i att dricka "jäst saft", utan att komma fram till något bra svar. Syr en sammetskjol. Läser en bok som heter varken Twilight, New moon, Eclipse eller Breaking dawn för första gången på jag-vet-inte-hur-länge. Ler för mig själv då jag hör en liten flicka säga: Vem är du kär i då? Varpå pojken svarar: Dig! Och du är kär i mig, och då kan vi vara ihop! Längtar till våren. Någon spelar Turning page på hög volym i skolkorridoren under svenskalektionen och jag avbryter mitt skrivande för att bara sitta stilla och lyssna. Går på affro-dans och kommer på mig själv med att tycka att är riktigt kul. Funderar på om jag ska publicera det här inlägget eller om det ska förbli liggande i utkast-mapen. Om jag ska spara det i kategorin analogt eller babbel. o.s.v.

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

Amanda Jonsson

Svar: naw, men jag förstår dig. sånt kan verkligen vara tråkigt ju, haha åh. synd att den var för stor!!! asså min är XS och jag brukar vanligen ha S, så dom är ju stora i storleken!!

2012-02-18 15:31:20 http://ajonssons.blogg.se/
INGRID WENELL - Mode Stil Färg Inspiration

hej! det kanske inte framgick så bra i inlägget, men klänningen finns inte i butik än. den kommer under våren :)

2012-02-24 00:21:02 http://ingridwenell.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0