Wanderlust

 
Wan•der•lust |ˈwändərˌləst|
noun
a stron desire to travel : a man consumed by wanderlust
ORGIN early 20th cent.: from German Wanderlust

Jag vill åka till Paris. (Eller tja, Frankrike överhuvudtaget.) Fotografera, strosa runt på gatorna och upptäcka små butiker och caféer. Långt bort från stora varuhus, all-inclusive hotell och försäljare som envisas med att påstå att dessa örhängen är minsann till "special price for you my friend". Min franska dröm har dock sprickor, i form av ordfattighet. Merci, je m'apelle Maja, bonjour, excusez moi och papillon, fler ord eller fraser än så består inte min franska av - än så länge, på måndag börjar min första franska lektion!

Kopiering utav något på min blogg är förbjudet! Allt är skyddat enligt upphovstättslagen. Alla bilder är tagna utav mig om inte annat anges. Vid användning av mina bilder måste du länka tillbaks till mig, www.majasbilder.blogg.se

INGRIDWENELL.SE - Fashion Style Color Inspiration

hej fina du!! grattis, du har vunnit tävlingen hos mig och jag har en goodiebag färdig att skickas till dig :) jag kan inte se din mailadress i det fältet du skrivit den, så du kan väl maila mig på: ingrid.w@hotmail.com så jag vet var jag ska skicka paketet? :)

Kram och grattis igen!

2012-08-29 20:57:55 http://ingridwenell.se
Jonna

Jättefina bilder!!

2012-09-09 23:17:16 http://jonnaphotos.blogg.se/
CJ

Hej Maja! Jag såg att du var med i min tävling om skeleton-armbandet och ville vinna till din tvillingsyster. Tyvärr vann du inte den här gången men tack för att du var med och tävlade. :) Anledningen till att jag skriver är för att jag blev så nyfiken på hur du och din syster ser ut, är ni enäggstvillingar? Vore ju så kul att fota två personer som ser identiska ut. :) Har du en bild på er som jag kan få kika på? Kram!

Svar: Hej Caroline!Ledsen att göra dig besviken, jag och min syster är tvåäggstvillingar vilket betyder att vi inte är mer lik varandra än om vi hade varit "vanliga" syskon. (Förlåt att det har tagit så lång tid för mig att svara på din fråga, men jag har inte kikat in på min blogg på väldigt länge... )
majasbilder.blogg.se

2013-02-21 23:29:22 http://cjs.blogg.seLäs innan du kommenterar:

Alla reklamkommentarer raderas. Likaså kommentarer som t.ex. ”Hej fin blogg, allt bra?"

Till anonyma/ni utan en blogg: Era kommentarer svarar jag på i samma inlägg som ni skrev kommentaren.

För allas trevnad, skippa de negativa och kränkande kommentarerna...
Namn:


E-postadress: [syns bara för mig]


Din blogg:


Kom ihåg mig?

Kommentar:


RSS 2.0